Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Smækker ApS
CVR: 40 48 90 29
Hobrovej 53, stuen
9000 Aalborg
Tlf. (+45) 29 87 11 13
E-mail: kontakt@smaekker.dk

Betaling

Hos smaekker.dk modtager vi betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling for dit køb vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle opgivne beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

smaekker.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Vi gør dette for at sikre dit kortnummer og andre informationer imod aflæsning fra uvedkommende. Det medfører, at dine data er sikre, når vi gennemfører transaktioner
med PBS. Vi tager ikke kortgebyrer.

Fragt

Vi ved at du ikke kan vente, når du har bestilt dine nye smækre øreringe. Derfor sendes alle ordrer hurtigst muligt afsted, og senest indenfor 24 timer! Dog kan der i travle perioder forekomme længere leveringstid på op til 3 hverdage. Er din bestilte vare ikke på lager, vil vi kontakte dig direkte om dette.
Vi sørger for levering til din nærmeste pakkeshop. Ved køb over 500 kroner er levering gratis.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Smækker. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Du kan sende en mail til kontakt@smaekker.dk ved fortrydelse af indgået køb.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os, når du har givet os besked om at du vil fortryde dit køb.
Ved returnering af køb, skal du selv betale for fragten, og du hæfter selv for eventuelle transport-relaterede skader.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, når vi har modtaget varen retur (eller dokumentation for at varen er returneret).

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Reklamationsret

Ved køb hos Smækker gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få din vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Varen sendes til:

Smækker ApS
Hobrovej 53, stuen
9000 Aalborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Du kan se alle oplysninger vi registrerer og videregiver i vores Privatlivspolitik: https://smaekker.dk/cookies-privatlivspolitik

Personoplysningerne registreres hos Smækker ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på smaekker.dk er Smækker ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@smaekker.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@smaekker.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.10.2019.